Наук није баук

  • аутор: trgovac
  • категорија: novosti
  • датум: March 30, 2018

Непосредно пред прославу јубилеја наше Школе, марта 2018. године, имали смо од јавности запажен и похваљен наступ на дводневној манифестсцији „Наук није баук“, у просторијама Електронског факултета у Нишу.

Према саопштењу организатора манифестације штанд који је „изазвао убедљиво највише симпатија био је штанд Трговинске школе, на коме су посетиоци окушавали своје способности на квизу знања и освајали хладно освежење или посластице по избору“. Овакав успех остварен је у креативном надметању са основним и средњим школама и факултетима, не само из Ниша, већ и из целе Србије, Републике Српске, Македоније и Турске.

Посетиоци свих узраста, од најмлађих до њихових бака и дека, продефиловали су холом факултета који је зрачио знањем. Наше ученице и ученици, у сарадњи са својим наставницима, све посетиоце дочекивали су са предусретљивим осмехом. Свака вам част на ангажовању и приказаном функионалном знању у области трговине, комерцијале, дизајна и аранжирања.

Предлог за прво учествовање Школе на овој манифестацији дошао је од директора школе, а наставници су осмислили маштовиту поставку „Кобајаби шоп“. Признање на манифестацији је својеврсна круна досадашњег рада и охрабрење да имамо знања, маште и способности да се укључимо у токове трговине будућности.

Оставите коментар

Ваша адреса неће бити објављена.

*